petak, 25. siječnja 2013.

Da nam ne bude sve tako sivo...

...odlučili smo uzeti kistove u ruke i unijeti boju u vaš i naš život. 
O tome više pročitajte i pogledajte na našem blogu!





Prvi korak ste napravili upravo vi, dragi roditelji, svojim odazivom i darežljivošću na našem božićnom prodajnom sajmu. I na tome vam veliko HVALA!


A sve ostalo što vidite djelo je vrijednih ruku i neukrotive mašte vaših omiljenih učiteljica i onog jednog našeg učitelja. U vrijeme kada nas svi uvjeravaju da je upravo sivilo osnovna boja koja nas čeka i okružuje, mi smo se pobunili. I dokle god ćemo raditi ovdje gdje radimo, budite sigurni da ćemo se truditi u živote vaše djece unositi  veselje i  vedre  boje. 

     
I na kraju da parafraziramo (nekima od nas) najdražeg  pjevača  Milu  K. (Kekina da ne bude zabune):
„Nije sve, nije sve tako sivo...
kad imaš učitelje koji rade sve živo!“



Nije sve tako sivo ali košta!
U četiri dana, po 4 – 5 radnih sati s 9 -10 sudionika u visoko motiviranoj atmosferi, dobre discipline, odlične amaterske učinkovitosti i vrlo dobre radne dinamike grupa učiteljica MaleRioNe Cvjetno popravila je, obrusila, poravnala, temeljno premazala i dva puta lakirala pet radijatora, tri velika sanduka, deset klupa i sedam zidnih vješalica u šest duginih boja.
Cijeli prostor izvođenja radova na kraju poslova je doveden u prvobitno stanje čistoće. Utrošeno je šest sati planiranja i dogovaranja, 24 sata logistike – traženja, nabave, kupnje i koordinacije radova i 170 radnih sati 13 djelatnica škole. Za zaštitu prostora i izvođača radova, njihov alat i materijal, te sredstva za čišćenje utrošeno je 409,00kn po odjeljenju. Radovi su izvedeni ekološkim bojama na bazi vode.
Osim ponekog natiska – žulja, puknutog nokta, sitnih ogrebotina i nehotičnih modrica sudionice projekta „Nije sve tako sivo“ sretno dočekuju početak drugog polugodišta…
Nadzorni na objektu, učitelj 2.B


UČITELJ I UČITELJICE RAZREDNE NASTAVE I PRODUŽENOG BORAVKA OŠ CVJETNO NASELJE


Budite slobodni sve slike ove radne akcije pogledati u našoj GALERIJI SLIKA!

tekst: uč. Saša Germadnik i uč. Ronald Malek; fotografije: uč. Lana Lončar; pripremila za web: uč. Lana Lončar