utorak, 6. veljače 2018.

CVJETNO KINO

Nakon dugo vremena, naše učionice pretvorile su se u Cvjetno kino!!!
Učenici produženog boravka u petak 2. veljače obilježili su Dan filma odlaskom u kino. Ali ne u obično, već u jedno vrlo posebno kino – CVJETNO KINO.


Već u ponedjeljak na vratima hodnika osvanuo je plakat sa ponuđenim filmovima. Učenici su bili uzbuđeni. Pomno su birali koji će film gledati, dogovarali se s prijateljima, ponekad se predomišljali...
Svi znamo da odlazak u kino nije besplatan, pa tako i film u našem Cvjetnom kinu. Ulaznice je valjalo zaraditi sakupljanjem cvjetnih bonova. 
Da bi zaradili bonove, učenici su morali napraviti pet dobrih djela tijekom tjedna. Zadatak nije bio nimalo lak, ali izazov i veselje bili su odlična motivacija. Ulaznice su podigli na blagajnama u učionicama kao u Cinestaru!
Kada je napokon stigao petak,  krenuli su u Avanture Sharkboya i Lavagirl, neki su pak pokušali odgonetnuti misterij Zagonetnog dječaka, dok su drugi zavirili u plesni život Rock'n'roll škole, Legende o medvjedu i nasmijali se scenama animiranog filma Oblačno s ćuftama i Mr. Beana.














Tjedan dobrih djela oduševio je i nas učiteljice. Bilo je lijepo vidjeti slogu učenika uz pregršt dobrih djela, riječi, pomaganja i međusobne ljubavi i poštovanja. 

Autorice: 
uč. Marijana Bošnjak (tekst za web), uč. Aroa Bulić (fotografije i priprema za web)