petak, 22. lipnja 2018.

TURNIR U GRANIČARU


Svi koji nisu zainteresirani ili vješti u nogometu došli su na svoje turnirom u graničaru. Navijači, koje smo spomenuli, sada su postali još strastveniji igrači. Srčanosti, napetosti i truda nije nedostajalo ni na turniru u graničaru. 





Budući da su nogomet igrali uglavnom dječaci i pokoja hrabra djevojčica, ovim su turnirom suvereno vladale djevojčice uz pokojeg hrabrog dječaka. Kao i u nogometu, razredni su timovi bili podijeljeni u dvije skupine. Svaka se igra igrala 10 minuta, a pobjednik je tim koji je pogodio više protivničkih igrača.






Turnir je, od samog početka, bio neizvjesan i izjednačen pa je jedna od skupina morala odigrati ponovo kako bi se utvrdilo tko prolazi dalje. Nakon napetosti u skupinama, u polufinale su ušla dva druga i dva treća razreda. 















U prvom je meču 2.A dostigao prednost i na kraju pobijedio 2.B, a u drugoj je utakmici 3.A pobijedio 3.B razred. 









U finalu je 3.A protiv 2.A, uvjerljivom pobjedom, dokazao da je, barem što se sporta tiče, najbolji razred produženog boravka. U meču za treće mjesto pobijedio je 3.B razred. Čestitke svim razredima na velikom trudu i borbi, bez obzira na zauzeto mjesto i posebne čestitke 3.A na osvojenom još jednom turniru!

POBJEDNICI TURNIRA U GRANIČARU - 3.b

DRUGO MJESTO - 2.a

TREĆE MJESTO - 3.b
Osim borbenošću, trudom i odličnom igrom, ovaj je turnir obilježen i prevrtljivim proljetnim vremenom koje je kišom i pljuskovima odgađalo mečeve i time produbljivalo napetost i uzbuđenje samog turnira. Nakon toliko uzbuđenja predah je dobro došao djeci, ali i njihovim učiteljicama i učitelju, koji su sve sportske događaje doživjeli jednako emotivno kao i djeca koja su igrala.

Autorice: 
uč. Luka Bosak (tekst za web), uč. Ana Havidić (fotografije), uč. Aroa Bulić (fotografije i prirema za web)